Kørekort til bil

Teori i Galten – Kørsel og køreprøve i Skanderborg.

Det at tage kørekort til bil skal være en positiv og god oplevelse og ikke et stressende og nervøst forløb. Det at køre sikkert bil hænger sammen med følelsen af, at det man gør, er rigtigt. Derfor er det også vigtigt for os, at der er god tid til dig og du ikke føler dig presset ud i nogle situationer, du ikke føler dig tryg ved.

Vi forsøger altså at skabe selvtillid, for det er forudsætningen for at lære noget nyt. Det vil i sidste ende også medføre færre køretimer.

Teori i Galten

Køreskolen har i gennem de sidste 15 år i Galten givet kørekort til både bil og mc. Køreskolen har gennem den tid oparbejdet et ry for at være en køreskole som på en god og hyggelig måde giver en seriøs undervisning.
Køretimerne starter og slutter ofte hvor det passer eleven bedst, skole eller arbejde.

Dog skal man forvendte at køretimerne som udgangspunkt starter og slutter ved gymnasiet i Skanderborg.

Alt teorien foregår på Aarhusvej 203 Galten.

Afhentning i Harlev

Tag kørekort i Harlev hos Bahnes Køreskole

Bliv kørt til og fra Harlev(Circle k) når du skal til teori (5 min kørsel). Der er også transport frem og tilbage når du skal på manøvrebane og glatbane(fra køreskolen).
Fordelen ved at vælge Bahnes Køreskole når man bor i Harlev er at man kan blive kørt til og fra teori.

Dog skal man forvendte at køretimerne som udgangspunkt starter og slutter ved gymnasiet i Skanderborg. 

Afhentning i Sabro

Tag kørekort i Sabro hos Bahnes Køreskole

Bliv kørt til og fra Sabro når du skal til teori (10 min kørsel). Der er også transport frem og tilbage når du skal på manøvrebane og glatbane.
Dog skal man forvendte at køretimerne som udgangspunkt starter og slutter ved gymnasiet i Skanderborg.

Kørsel og køreprøve i Skanderborg

Teori i Galten, kun kørsel og køreprøve i Skanderborg
Bahnes køreskole tilbyder både køretimer og aflæggelse af køreprøve i Skanderborg.

Mange af køreskolens elever har deres skole/arbejde i eller i nærheden af Skanderborg. Så derfor har vi indrettet vores kørekort forløb og undervisning således at man kan afvikle sine køretimer og gå til køreprøve i Skanderborg.

Man skal forvendte at køretimerne som udgangspunkt starter og slutter ved gymnasiet i Skanderborg.

Kørsel og køreprøve i Aarhus ( Pt kører vi desværre ikke i Aarhus)

Mange tror fejlagtigt at når man vælger en køreskole uden for Århus eller Skanderborg, så kører man også uden for Århus/Skanderborg. Det er helt forkert, i Bahnes Køreskole er vi lige så effektive som hvis man vælger at tag en køreskole i Aarhus eller Skanderborg. Da køretimerne som udgangspunkt starter og slutter i den by man har valgt at gå til køreprøve i, da man som elev ofte har sin dagligdag i den pågældende by. Så din undervisning er altså ligeså effektiv og lærerig som hvis man vælger en køreskole i Århus centrum eller Skanderborg.​​

Hvad kan vi tilbyde som de andre ikke kan

Vi har lavet en sammenligning af Bahnes køreskole og andre køreskoler.

Andre køreskoler

Bahnes køreskole

1. Teori i andre køreskoler
Tager du kørekort i Århus, Skanderborg eller Silkeborg, skal du selv bruge tid og penge på transport frem og tilbage.

1. Teori i Bahnes Køreskole
Tager du kørekort i Bahnes Køreskole er teorien i Galten tæt på dig. Kommer du fra Harlev eller Sabro tilbyder vi transport frem og tilbage.

2. Køretimer i andre køreskoler
Tager du kørekort i Aarhus, Skanderborg eller Silkeborg, skal du regne med at dine køretimer starter og slutter tæt på køreskolen. Du skal altså forvendte at bruge meget tid på transport, frem og tilbage og måske også penge. Selv om du går i skole i byen, kan du ikke regne med at dine køretimer ligger lige når du har fri, så du er måske nød til vente flerer timer på at køre efter skole.

2. Køretimer i Bahnes Køreskole
Tager du kørekort i Bahnes Køreskole starter og slutter køretimerne ofte på skolen eller rutebilstationen i Aarhus/gymnasiet i Skanderborg. Vi prøver dog at tilpasse køretimerne elevens ønsker bedst muligt. Hvis det passer ind i elevens ønsker og køreskolens planlægning så kan vi nogen gange starte eller slutte hjemme, især hvis køretimerne er tidligt eller sent på dagen eller i weekenden/ferie. Når vi kører motorvej, starter og slutter vi somregl også hjemme ved dig, og når vi kører mørkekørsel slipper du også for at skulle bruge en masse tid og penge på transport, da køretimerne også starter og slutter hjemme ved dig. Du bliver altså ikke efterladt sent om aften i en by, for derefter selv at skulle tage hjem, som du gør i mange andre køreskoler. Vi er altså fleksible i forhold til at få din hverdag til at fungerer. Men stadigvæk en køreskole der koncentrere sin undervisning i Aarhus/Skanderborg så du bliver bedst muligt rustet til kørerprøven.

3. Førstehjælp i andre køreskoler
Mange køreskole giver slet ikke førstehjælp til kørekort, så derfor skal du ud og bruge tid og energi på at finde et sted de gør. Finder man så et sted, så hører man ofte kurset bliver aflyst, og så er man nød til at starte forfra med at finde et sted. Giver køreskolen førstehjælp, så skal du igen påregne penge og tid på transport hen til køreskolen.

3. Førstehjælp i Bahnes Køreskole
Her har vi gjort det nemt, da Martin Bahne selv giver kurses i førstehjælp. Du skal altså ikke bruge tid og energi på at finde et kursus, da kurset er planlagt og en plads er reserveret til dig.

4. Manøvrebane i andre køreskoler
Manøvrebane finder ret ofte sted enten sent på dagen eller i weekenden. Så tager man kørekort i en af storbyerne så er der ingen der kommer og henter dig, du skal selv ind til byen hvor du tager kørekort og derfra vil der være transport ud til manøvrebane. Og når du er færdig vil du igen blive sat af inde ved køreskolen, hvor du derefter selv skal tage hjem.

4. Manøvrebane i Bahnes Køreskole.
I Bahnes Køreskole finder vi det naturligt at hente og bringe eleverne selv. Vi henter fra køreskolen. Efter manøvrebane bliver man naturligvis kørt hjem igen.

5. Glatbane i andre køreskoler
Når du skal på glatbane i en køreskole i f.eks en by som Aarhus eller Skanderborg, er du nød til at møde op i køreskole eller et opsamlingssted i Aarhus. Du skal derfor igen bruge tid og penge på transport.

5. Glatbane i Bahnes Køreskole.
I Bahnes Køreskole er der transport frem og tilbage, vi mødes ved køreskolen.

6. Andre køreskolers ry
Husk at tjekke køreskolens ry inden du starter. Nogle køreskoler får deres elever udelukkende på deres billige pris og derfor er det ikke så vigtigt for dem om du får et godt og hurtigt forløb, da de altid vil få nye elever på deres lave pris. Så derfor er det meget vigtigt du spørger venner og bekendte om deres oplevelse i køreskolen inden du starter. En mulighed er også facebook, hvor man kan se tidligere elever dele deres mening. Nogen køreskole er ikke på facebook. Det lugter lidt af at man ikke er interreseret i elevens mening.

6. Bahnes Køreskoles ry
I Bahnes Køreskole har vi gjort meget for at få et godt ry. Vi forsøger at tilpasse og gør alle elever glade for deres forløb. Kender du nogen der har gået i Bahnes Køreskole, så spørg dem om deres forløb og mening om køreskolen. Kender du ikke nogen der har taget kørekort hos os, så kig forbi vores facebook side hvor du løbende kan se udtalelser fra tidligere elever. 15 år i Galten med tilfredse elever taler næsten sit eget sprog.